Om mig

Mitt namn är Li Sjöstrand, uppväxt i Hedemora Dalarna, med många års erfarenhet av hästar och fotografering. Jag har specialiserat mig på hästar och bröllop i naturligt dagsljus, för att veta mer vad jag erbjuder dig inom bröllopsfotografering klicka på bilden för mer information.  Har fotograferat hästar i 10 år, där jag har ser till att fånga de där speciella, naturliga ögonblicken som ger en fantastisk känsla. Vill ge dig en specialanpassad fotografering för att skapa vackra produkter speciellt framtagna efter dina önskemål. Har som motto att alla upplevelser är ett betydelsefullt minne. Du kommer få hjälp att fånga denna speciella stund med din älskade häst och era känslor jämt emot varandra. Du kommer genom att föreviga denna relation aldrig glömma bort den eller hur speciell den var. För att du ger mig denna chans är jag evigt tacksam. Och tack för att du besöker min hemsida och överväger mig som din framtida fotograf.

Min bildstil

Porträttfotografering

Min stil är personlig, alltid under utveckling och naturlig. Jag ger dig en pastellfärgskala, enkel och vackra färger som ger dig den magiska känslan hos dina fina väggtavlor som jag alltid vill erbjuda dig. Bilderna jag vill ge dig är känslosamma, naturliga och stilrena som är tidlösa så du aldrig behöver oroa dig över att glömma hur er fina relation såg ut.

Ridbilder

Eftersträvar att alltid fånga samspelet och den kraft som din häst innehar. Vill erbjuda dig bilden där allt ser enkelt ut, där ni bara dansar fram tillsammans, kraften över ett hinder och där ni båda är helt fokuserade på varandra, det där samspelet som du hittar men sällan fångar på bild. Jag vill ge dig naturliga bilder med vackra pastellfärger och hög kvalité som fungerar på alla typer av väggtavlor. Har du några frågor eller är du säker på att du vill göra en intresseanmälan för information om tillgängliga datum klicka på följande länkar.