Första inlägget på denna hemsida. Eller skrev två stycken i höstas men då bloggade jag inte seriöst. Ska bara blogga om fotouppdrag och företagsrelaterade uppdrag och tankar här. Som sagt, har uppdaterat min bröllopsprislista. De som är intresserade av den får gärna skicka ett mail. Om ni vet om någon som ska gifta sig i sommar eller någon gång detta år får gärna rekommendera mig. Jag utgår från Hedemora men tar emot bokningar från hela landet. Imorgon ska jag iväg på ett möte inför ett bröllop, därför jag uppdaterade prislistan. Ska även ta och skriva ut min checklista som de ska få fylla i vad för sorts bilder de önskar sig.

Tar med kameran och ipaden. Har nämligen inte möjlighet att skriva ut min prislista så måste visa den på något sätt, kanske borde ta med datorn, fast Ipaden har bättre upplösning än datorn misstänker jag. Vet nämligen inte vilken som är nyast. Kan påminna om att mina priser är preliminära, men höjs de kommer det inte bli med lika mycket som innan. Nu är det dags för mig att faktiskt ta natter och lägga mig i sängen för att se lite serier innan jag sover. Mötet är kl.14, ska bli jätteskoj med bröllop igen.